dimecres, 20 de juny del 2012

Estimats alumnes:

Mai no m'han agradat els comiats...sempre intent evitar el moment "Adéu" però no sempre ho aconseguesc.
Des d'aquí m'agradaria dir-vos que he disfrutat de fer classes amb vosaltres, que no tan sols me dedic a ensenyar sinó també a aprendre dels més joves, i això és el que més m'agrada, sobretot perquè disfrut de la meva professió i esper haver-ho transmès d'aquesta manera. Sóc exigent perquè m'agrada aconseguir el que me propòs, sempre és el meu repte: que disfruteu al màxim de la música i n'aprengueu d'ella.
Benvinguts a aquells que ha estat el vostre primer any a l'institut, l'he disfrutat molt: moments de feina, de rialles, d'anècdotes, alguna renyada però si més no, sempre mirant pel vostre bé.
Conviure durant 9 mesos junts no sempre és fàcil però puc dir amb el cap ben alt que ho hem aconseguit tots junts.

Per tant, GRÀCIES. Esper de veritat que trobeu el vostre camí en aquesta vida que gairebé comença per vosaltres, formau-vos per tenir un bon futur i recordau que tot allò que sembreu ho recollireu en un temps no molt llunyà.

     3r D
    1r E
   1r D
   1r C



 

   Boníssima Laura i Ana!!

    3r E   

    Vull fer una menció especial al meu grup 3r B. Sé que he sigut molt insistent, que he estat massa al damunt d'alguns de vosaltres però ningú me va dir que ser tutora seria fàcil. La menció és especial perquè vosaltres heu sigut el primer grup del qual he estat tutora des de que me dedic a l'ensenyament.
Al principi no me veia amb ànims i, fins i tot, me trobava insegura, inexperta, inquieta...Sí, així va ser al principi i me quedaven 9 mesos per davant...
Però sóc una persona ambiciosa i exigent amb mí mateixa i m'ho vaig proposar com a repte.
De vosaltres he après molt perquè m'heu aportat moltes coses: ser pacient, més tolerant, aprendre a aprendre dels altres i ser millor persona si cap.
Cada un de vosaltres teniu un ingredient especial amb el qual el plat ha sortit molt bo; sempre recordaré la primera vegada que vaig ser tutora: 3r d'ESO B.

Simplement, gràcies.


Bon estiu!!

Una abraçada a tots i a totes,  i un "Fins aviat" ;-)

Marta.



1 comentari: